logo
KulturCosmos
KulturCosmos
Søndergade 13
4130 Viby Sjælland
Yderligere information: Hjemmeside

Mail: info@kulturcosmos.dk

KulturCosmos skaber fællesskab på tværs af alder og interesser gennem aktiviteter med en kunstnerisk værdi i form af teater, livemusik og billedkunst. Vi ønsker både at være et kulturelt og et socialt hus.

KulturCosmos er placeret på et forhenværende industriområde og fra 2015 står vi for administrationen af den rå industrihal, CosmosHallen. Her foregår kulturelle og sociale aktiviteter til gavn for hele området.

KulturCosmos er skabt og drevet af frivillige. Vi har hjemme i huset Søndergade 13, og driver i 2016 som filial CosmosHallen ved Torvet . Begge bygninger tilhører Roskilde Kommune. Foreningen har også medansvar for udeområdet på Cosmosgrunden.

KulturCosmos er en forening af frivillige. Pr. 1. januar 2016 har foreningen ansat en kulturhusleder med støtte fra Roskilde Kommune

- Indtast nyt arrangement

Sidst rettet: 27/6 2017 > Ret info

KulturCosmos: Tirsdag den 7. september til tirsdag den 7. december 2021, 13 kursusdage kl. 15.

Engelsk - konversation

Engelsk- konversation Du har kendskab til engelsk, men får ikke brugt sproget. Her er muligheden for at få det opfrisket og blive bedre til samtale.
Læs mere
KulturCosmos: Mandag den 13. september til mandag den 6. december 2021, 12 kursusdage kl. 18.30.

Cosmos Koret

Underviser: Tanna Kjær Blak. Cosmos Koret Cosmos koret er et kor i Viby som synger på KulturCosmos hvor alle er velkomne. Kom og syng dejlige sange med...
Læs mere
KulturCosmos: Søndag den 21. november 2021, kl. 20.

Hjalte Ross

Vi glæder os over at byde velkommen til Hjalte Ross.
Læs mere