logo
Natteravnene i Jyllinge
Natteravnene i Jyllinge
Bogfinkevej 39
4040 Jyllinge
Yderligere information: Hjemmeside

Formand:
Michael Maigaard


Tlf: 40 25 56 54

Natteravnene i Jyllinge er en forening, der vil være med til at skabe større lokal tryghed.
Foreningen i Jyllinge blev stiftet d. 30. juni 2005 og har i dag omkring45 medlemmer. Vi arbejder under mottoet - din indsats gør en forskel! Hovedformålet er at være synlige i lokalområdet og dermed vise ansvarlighed for børn og unges færden. Vi søger dialog med de unge og observerer. Natteravnene har ikke særlige politimæssige eller sociale beføjelser og fungerer derfor ikke som forlænget arm for det offentlige. Natteravnene er ganske almindelige ansvarlige voksne med overskud til at gøre en lille ekstra indsats. Vi går aftenture i lokalområdet i grupper af 3 personer. Turene er typisk på fredage og lørdage og varer 3 - 4 timer. Vi har altid brug for flere, og du vil helt sikkert blive overrasket over at opleve, hvor hyggeligt det er at gå rundt i Jyllinges natteliv og hvor positivt du bliver modtaget af de unge mennesker! Antallet af ture pr. medlem er frivilligt. Vi har medlemmer, der går fra 2-12 gange om året. Du melder dig til det, der passer dig.

Du sender en mail eller ringer til Michael Maigaard: michael.maigaard@privat.dk / 40 25 56 54 Eller til Jeanne på: jyllinge@natteravnene.dk/ 28919336. Herefter modtager du ca. hver anden måned en turtilmelding, hvor du kan skrive dig på i det omfang, du har tid. Derudover vil du blive orienteret om løbende aktiviteter i foreningen.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger - eller vil "gå en tur for den lokale tryghed" - så ring til Natteravnene på tlf. 70 12 12 99.

- Indtast nyt arrangement

Sidst rettet: 4/3 2016 > Ret info