Søg i motion og sport
Kategorier
Badminton og tennis Bordtennis
Cykling Fodbold
Håndbold Kampsport
Løb og Atletik Ridning og hestesport
Sejlads og roning Skate og rulleskøjte
Svømning Vandreture og stavgang
Andre motionstilbud Øvrige sportsevents
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Joannahuset gæster DampRadioen

Roskilde DampRadio: Torsdag den 23. september 2021, kl. 18.

Lederen af Danmarks første børne- ungekrisecenter - Jette Wilhelmsen - gæster DampRadioen i udsendelsen: "Ugens Aktuelle Gæst" med Jan Kargaard som studieværten. Lyt: www.dampradioen.dk.
Alt for mange børn og unge, der bliver udsat for overgreb og svigt, er nødsaget til at forblive i hjemmet hos deres forældre, eller der hvor de er anbragt, da de ikke ved, hvor de kan søge hen eller kan opholde sig.
Hvis de endelig tager beslutningen om at komme væk fra hjemmet, ender de ofte tilfældige steder på gaden, i parker eller hos tilfældige mennesker, de ikke kender særligt godt.
Danmark har åbnet det første børne-ungekrisecenter, Joannahuset, hvor børn og unge, der har brug for hjælp, døgnet rundt kan ringe til Joannahuset eller møde personligt og få omsorg, rådgivning og husly.
En privat non-profit forening står bag Joannahuset.
Foreningen Joannahuset blev stiftet af socialrådgiver Jette Wilhelmsen den 3. oktober 2017 med det formål at etablere et landsdækkende børne- ungekrisecenter.
Igennem sit arbejde som socialrådgiver i offentligt- og privat regi havde Jette erkendt behovet for et børne-ungekrisecenter.
Det er børnenes og de unges hus.
Joannahuset er et helt særligt sted indrettet til børn og unge.
Joannahusets menneskesyn bygger på børn og unges grundlæggende rettigheder og de værdier, som FN´s Børnekonvention er baseret på såsom frihed, åbenhed, rummelighed, medbestemmelse, respekt, tryghed, engagement og ansvarsfølelse


Gratis


Indsend en rettelse til arrangementet